C??mlap Nyereményjáték

H??rlev??l

Amennyiben szeretne inform??ci??t kapni aktu??lis aj??nlatainkr??l, k??rj??k adja meg el??rhet??s??geit.



Familyhotels - Családbarát szállodák és szolgáltatók oldala, Powered by Joomla! and designed by 123WebDesign
Familyhotels Nyerem??nyj??t??k

Ismerik ??n??k a geocaching nev?? j??t??kot? Egy navig??ci??ra hangolt PDA, aut??s navig??ci??s k??ty??, egy okostelefon vagy egy t??r??z??s gps-k??sz??l??k seg??ts??g??vel megadott koordin??t??kon tal??lhat?? kis kincsesl??d??k felder??t??se ill. inform??ci??k ??sszegy??jt??se a j??t??k c??lja. K??zben persze sz??p ??s ??rdekes v??rosokat ??s t??jakat barangol be az ember. J?? sz??vvel aj??nljuk mindenkinek, aki szeret utazni kir??ndulni...


Okt??beri j??t??kunkra 41 helyes :-) ??s 14 helytelen megfejt??s ??rkezett. A szerencse Ko??s Gabriella budapesti bek??ld??nek kedvezett, aki a Familyhotels tetsz??leges sz??llod??j??ban t??lthet el 3 napot (2 ??jszak??t) el??zetesen egyeztetett id??pontban.

A megadott koordin??t??k a gy??ri belv??rosban -???? a vas??t??llom??s ??s a R??vai Mikl??s Gimn??zium el??tt tal??lhat?? t??ren ??ll?? 48-as eml??km??h??z mutattak. Gratul??lunk a szerencs??s nyertesnek!


K??vetkez?? j??t??kunk nyertese a Tengerszem T??rabolt www.tengerszem.hu felaj??nl??s??t, egy 20.000,- Ft ??rt??k?? Deuter h??tizs??kot koptathatja majd t??r??z??sai sor??n. A feladat a k??vetkez??: a k??pek a hazai legnagyobb francia juharr??l ill. annak t??bl??j??r??l k??sz??ltek. Hol tal??lhat?? ez a fa, amelynek koordin??t??i: N 47??22.3300' E018??12.7160'?

Legut??bbi j??t??kunk nyertese Stall Krisztina p??csi olvas??nk, a helyes megfejt??s: a k??peken l??that?? juhar a m??ri Lamberg kast??ly barokk parkj??ban l??that??. (M??r, T??ncsics Mih??ly u. 5-9. ) Gratul??lunk a szerencs??s nyertesnek ??s a t??bbi helyes megfejt??nek is.


Sz??palma Hotel ??s M??nesbirtok utaz??si nyerem??nyj??t??k:

Sz??palmai bety??rok a vil??g k??r??l...Utazz ??s k??ldj k??pet magadr??l a sz??palmai bety??ros p??l??dban! Aki csal??di kir??ndul??son, ??zleti ??tja sor??n, a Mount Everest megh??d??t??sakor, esetleg az amerikai nagyn??ni megl??togat??sa alkalm??val a sz??palmai bety??rok mot??vummal d??sz??tett p??l??ban k??sz??tett f??nyk??pet k??ld mag??r??l a sz??llod??nak, felker??l a ???Bety??rok a vil??g k??r??l??? c. Facebook f??nyk??palbumba, aj??nd??kba kap egy gyertyaf??nyes vacsor??t a sz??lloda ??tterm??ben, sorsol??son vesz r??szt, ??s nyerhet egy 2 f??s, k??t ??jszak??s k??nyeztet?? h??tv??g??t a bakonyi birtokon. A Sz??palm??t??l l??gvonalban legt??volabbra eljut?? p??l?? tulajdonosa 3 napos 2 ??jszak??s, f??lpanzi??s sz??palmai ??d??l??st kap jutalmul. Bek??ld??si hat??rid?? 2013. szeptember 1. A p??l??k beszerezhet??k a sz??llod??ban, vagy megrendelhet??k postai ??ton is. inform??ci??: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.


 

Kiemelt partnereink: